Nieuwe NLR

Bij deze introduceren wij vanaf vrijdag 19/7/2019 een nieuwe NLR.

Dit houdt in dat niemand dood verklaard wordt door de ambulanciers mits dit OOC wordt aangegeven aan de desbetreffende ambulanciers.
Dit houdt in dat het karakter definitief komt te overlijden en niet meer terug kan komen in de stad.

Doordat niemand meer wordt doodverklaard is men verplicht om de volgende RP stappen te ondergaan:

Zodra de ambulancier iemand gerevived heeft is het verplicht om mee naar het ziekenhuis te gaan voor verder onderzoek en behandeling. De ambulancier geeft aan hoeveel tijd je moet verblijven in het ziekenhuis. Mocht het zo zijn dat u bij een misdrijf om het leven gekomen bent, komt de politie u na deze tijd ophalen om je te berechten voor de misdaad die je hebt gepleegd. Ook mag u niet meer deel nemen aan de RP waar uit u ben dood gegaan. Uiteraard is ieder vrij in de RP invulling.

De nieuwe respawn regels.

Bij overlijden is het mogelijk om na 3 minuten te respawnen als er geen ambulanciers online zijn, zijn deze wel online bent u verplicht om een noodsignaal te versturen en is respawnen niet toegestaan. Via F10 kunt u controleren of deze online zijn. Na het respawnen is het niet toegestaan om deel te nemen aan de RP waarin je dood bent gegaan (ook als u via RP weer op de hoogte wordt gebracht is dit niet toegestaan). Het healen op het ziekenhuisbed is toegestaan als de ambulancier u hier toestemming voor geeft of als deze offline zijn. Dit doet u door met “E” op het bed te gaan liggen en je krijgt vanzelf een melding als u gezondheid weer optimaal is